Serviciu de curățarea covoarelor

Serviciu de curățarea covoarelor

O atmosferă caldă și plăcută poate fi creată în fiecare cameră cu covoare curate. Dar ceea ce diferitele tipuri de covoare au nevoie mai devreme sau mai târziu este îngrijirea profesională – cu o curățare durabilă și profundă.

ADS Clean vă oferă curățarea profesională a covoarelor la un raport bun preț-performanță. Lucrăm cu specialiști special pregătiți, cu ani de experiență și ne asigurăm că covorul dvs. strălucește într-o nouă splendoare cu mare precizie.
Vă oferim o curățare fiabilă prin curățare deosebit de intensivă a suprafețelor sau curățare profundă.
Facem diferența între curățarea umedă și uscată Metodele dovedite de curățare umedă includ șamponarea, extragerea prin pulverizare și extracția prin aspirație cu șamponare sau clătire. Aspirarea temeinică este cea mai bună pregătire.

Curățarea umedă a covoarelor
La șamponare, covorul este șamponat cu așa-numita mașină cu un singur disc sau cu trei discuri. O perie specială este utilizată pentru a adăuga tensiuni pe podeaua covorului, care slăbește murdăria și o blochează în spumă. Potrivit pentru toate covoarele care pot fi curățate ude până la umede, pentru covoarele cu murdărie medie.

Curățarea uscată a covoarelor
O curățare profesională uscată a covorului face posibilă îndepărtarea a până la 95% din murdărire și, de asemenea, combaterea cu succes a microorganismelor dăunătoare. Aici, o spumă uscată, pregătită, este distribuită în covor cu ajutorul periilor cu role sau discuri.

Alte servicii:
Curățarea de întreținere apare adesea într-un anumit ritm (zilnic sau săptămânal). Pentru o ofertă individuală, vom discuta în avans despre nevoile dvs. Pe lângă curățarea clasică de întreținere, vă oferim desigur și numeroase servicii suplimentare în această zonă.
Suntem bucuroși să includem cereri suplimentare, cum ar fi curățarea mașinilor de spălat vase sau a mașinilor de cafea, curățarea interiorului frigiderelor în lista de servicii.