FAQ

Home / FAQ

Informații despre serviciile de curățenie

Serviciul pentru clienți este prioritatea noastră principală.
Aveți cereri sau întrebări speciale? Daca da, suntem desigur acolo pentru tine. Ne-ar face plăcere să vă sfătuim in legatură cu serviciile cele mai eficiente si potrivite.

Ne ocupăm de următoarele servicii de curățenie pentru clienții noștri: curățenie la birou, în hoteluri, restaurante, după petreceri și evenimente, în spații de wellness, spa și studiouri de fitness, în școli și instituții de învățământ, în cabinete medicale, în spitale și oferim servicii de curățenie a proprietăților industriale, comerciale și de afaceri, cum ar fi reprezentanțe auto.
Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de curățenie pentru un alt tip de proprietate, vă rugăm să ne contactați și vom găsi o soluție potrivită pentru proprietatea dvs.

Da, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau la telefon pentru orice întrebări. Puteți găsi toate informațiile de contact în meniul principal sub „Contact”.

În plus față de curățenia completă de întreținere, oferim clienților noștri multe alte servicii: curățarea geamurilor, curățarea de bază a covoarelor, curățarea bucătăriei și servicii de spălat vase, curățarea parcării subterane, servicii de îngrijire, curățarea locului crimei și multe altele.
Vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la serviciile noastre.

Noi calculăm întotdeauna ofertele individual. Așadar, puteți fi sigur că toate serviciile sunt perfect adaptate nevoilor și specificațiile proprietății dvs.
Pentru o ofertă de preț, mai întâi avem nevoie de următoarele informații de la dvs.:

  • Suprafața proprietății în m2
  • Tipul de curățare, de exemplu: Curățenia în spațiile comune la birou sau poate alte servicii precum curățarea scărilor, curățarea ferestrelor, curățarea clădirilor sau altele.
  • Intervalul de curățare necesar, de exemplu: zilnic, de 1 până la 5 ori pe săptămână sau poate doriți un serviciu singular de curațenie.

Da, compania noastră respectă în mod firesc Legea nr. 363 din 28 decembrie 2018 privind protecția datelor (GDPR).
Așadar angajații noștri semnează o declarație corespunzătoare privind protecția datelor cu caracter personal.
Nu vă faceți griji!
Prin urmare, datele dvs. și informațiile comerciale sunt 100% sigure.

Da, conducerea efectuează regulat controale de calitate. Toate serviciile furnizate vor fi documentate. La ADS Clean datorită controalelor regulate și a indicatorilor de performanță, ne asigurăm că veți primi întotdeauna cel mai bun serviciu.