Servicii de curățare de înaltă presiune

Servicii de curățare de înaltă presiune

ADSClean oferă curățare profesională la înaltă presiune pentru toate tipurile de suprafețe și clădiri. Depunerile și murdăria sunt îndepărtate complet.
Curățatoarele de înaltă presiune nu pot fi recomandate pentru curățarea suprafețelor din piatră, deoarece dispozitivele moderne, de asemenea, în combinație cu așa-numitele duze de terasă, pot genera presiune ridicată a apei. Multe materiale nu rezistă acestui jet de apă.
Se face distincția între agenții de îngrijire și de curățare după cum urmează: Un agent de îngrijire bun pătrunde în piatră sau formează straturi de protecție. Un agent de curățare, pe de altă parte, curăță doar suprafața pietrei de pavaj. Prin urmare, este deosebit de important atunci când se utilizează produse de îngrijire să se utilizeze produse adaptate la piatră și suprafață.
Etanșarea plăcilor și a altor suprafețe pentru a le proteja de substanțe dăunătoare și impurități poate provoca schimbarea culorii pietrei.
În cel mai scurt timp, fațada va străluci în vechea sa splendoare.
Curățarea la presiune înaltă este, de asemenea, foarte recomandată atunci când vă pregătiți pentru un nou strat de vopsea.

Alte servicii:
Curățarea de întreținere apare adesea într-un anumit ritm (zilnic sau săptămânal). Pentru o ofertă individuală, vom discuta în avans despre nevoile dumneavoastră. Pe lângă curățarea clasică de întreținere, vă oferim desigur și numeroase servicii suplimentare în această zonă.
Suntem bucuroși să includem cereri suplimentare, cum ar fi curățarea mașinilor de spălat vase sau a mașinilor de cafea, curățarea interiorului frigiderelor în lista de servicii.