Servicii curațare fațadă

Servicii curațare fațadă

Aspectul și calitatea unei fațade pot suferi din cauza influențelor de mediu, a vandalismului sau a murdăriei.
ADS Clean oferă nu numai îndepărtarea completă a murdăriei și a depunerilor ci și îndepărtarea graffitiilor și a altor pete deranjante.
De asemenea, oferim o protecție eficientă a fațadelor, cu care fațada poate fi protejată de noi murdări.
Aflați acum despre ofertele pentru curățarea fațadelor și lăsați fațada clădirii dvs. să strălucească într-o nouă splendoare.
Curățăm fațadele sub presiune înaltă cu abur fierbinte. Cu această metodă, chiar și murdăria încăpățânată și uscată poate fi îndepărtată cu ușurință. În acest fel, fațada își recapătă strălucirea veche sau poate fi pregătită pentru un nou strat de vopsea.
Ca parte a curățării fațadelor, ADS Clean poate efectua și îndepărtarea profesională a graffiti-urilor.

Pete de vopsea afectează grav aspectul unei case. Prin urmare, graffiti-urile trebuie îndepărtate rapid. Avem mulți ani de experiență în eliminarea graffiti-urilor și lucrăm cu agenți de curățare extrem de eficienți și ecologici. Metodele noastre de curățare nu deteriorează substanța fațadei și asigură dispariția completă a graffiti-urilor.

Alte servicii:
Curățarea de întreținere apare adesea într-un anumit ritm (zilnic sau săptămânal). Pentru o ofertă individuală, vom discuta în avans despre nevoile dumneavoastră. Pe lângă curățarea clasică de întreținere, vă oferim desigur și numeroase servicii suplimentare în această zonă.
Suntem bucuroși să includem cereri suplimentare, cum ar fi curățarea mașinilor de spălat vase sau a mașinilor de cafea, curățarea interiorului frigiderelor în lista de servicii.