Curățarea spațiului destinat copiilor

Curățarea spațiului destinat copiilor

Copiii noștri se simt cel mai confortabil într-un mediu curat. Nu este vorba doar de minuțiozitate, ci și de curățenia igienică, astfel încât copiii să crească sănătoși.

Asigurăm o curățenie optimă în grădinițe, creșe și grădinițe. Suntem familiarizați cu o mare varietate de locuri de muncă de curățenie și ne ocupăm de îngrijirea centrelor de zi și a școlilor de ani de zile.
În incinta centrelor de zi, cum ar fi bucătăria, camerele umede (inclusiv toalete și dușuri), scările, coridoarele sau grupurile, camerele de transfer și dormitoare, o mulțime de murdărie se adună peste tot la sfârșitul zilei.
Curățarea și întreținerea corespunzătoare sunt o chestiune de curs ca parte a curățării de rutină, astfel încât bacteriile și germenii să nu se depună. Acest lucru minimizează foarte mult riscul transmiterii de bacterii și viruși.
Oferim un concept adecvat de curățare pentru toate zonele și tipurile de camere. Asigurăm respectarea standardelor igienice și ajustăm intervalele de curățare.

Alte servicii:
Curățarea de întreținere apare adesea într-un anumit ritm (zilnic sau săptămânal). Pentru o ofertă individuală, vom discuta în avans despre nevoile dvs. Pe lângă curățarea clasică de întreținere, vă oferim desigur și numeroase servicii suplimentare în această zonă.
Suntem bucuroși să includem cereri suplimentare, cum ar fi curățarea mașinilor de spălat vase sau a mașinilor de cafea, curățarea interiorului frigiderelor în lista de servicii.