Serviciu de curațenie birouri și echipamente

Serviciu de curațenie birouri și echipamente

Serviciul nostru de curățenie preia o mare varietate de activități pentru dvs. și vă asigură rezultate strălucitoare. Pe lângă serviciul de curățenie standard, serviciile noastre includ și spălarea și călcarea rufelor, spălarea sau încărcarea și descărcarea mașinii de spălat vase.
Personalul nostru de curățenie va lucra pentru dvs. în orice zonă care necesita curățare, fie aceasta în birou sau la firmă.
Vă puteți baza pe flexibilitate, temeinicie și eficiență.
Nu doar o curățenie completă este importantă pentru noi, dar și durabilitatea este o problemă importantă, astfel încât mediul să fie păstrat pentru generațiile viitoare.
Personalul nostru de curățenie folosește agenți de curățare de înaltă calitate și ecologici.

Alte servicii:
Curățarea de întreținere apare adesea într-un anumit ritm (zilnic sau săptămânal). Pentru o ofertă individuală, vom discuta în avans despre nevoile dvs. Pe lângă curățarea clasică de întreținere, vă oferim desigur și numeroase servicii suplimentare în această zonă.
Suntem bucuroși să includem cereri suplimentare, cum ar fi curățarea mașinilor de spălat vase sau a mașinilor de cafea, curățarea interiorului frigiderelor în lista de servicii.