Curățarea șantierelor de lucru

Curățarea șantierelor de lucru

ADS Clean are grija de clienții săi în situații unde este necesară curățenia dupa construcția unei clădiri noi, sau după o renovare. Acestea pot fi proprietăți comerciale sau spații de birouri.

Când este necesară curățarea clădirii?
Echipamentele grele sunt adesea folosite pentru clădiri noi, conversii și renovări. Pământul grosier apare atunci când se utilizează umplerea, găurirea și zidăria. Acestea trebuie îndepărtate cu grijă și cu atenție pentru a nu deteriora structura clădirii care tocmai a fost creată cu diferitele sale suprafețe.
Specialiștii cu experiență de la ADS Clean își integrează lucrările de curățare în mod optim în procesele de construcție, fără a perturba procesele și programele strânse.
Suntem familiarizați cu cerințele diferitelor materiale de construcție și, de asemenea, supunem grupurile sanitare la o curățare amănunțită.

Alte servicii:
Curățarea de întreținere apare adesea într-un anumit ritm (zilnic sau săptămânal). Pentru o ofertă individuală, vom discuta în avans despre nevoile dvs. Pe lângă curățarea clasică de întreținere, vă oferim desigur și numeroase servicii suplimentare în această zonă.
Suntem bucuroși să includem cereri suplimentare, cum ar fi curățarea mașinilor de spălat vase sau a mașinilor de cafea, curățarea interiorului frigiderelor în lista de servicii.